top of page

Tècnica Vocal Base

LogoFVT_Completo-min.png
WhatsApp Image 2022-06-22 at 11.31.44 AM.jpeg

⮕   Què aconseguiràs si fas l’INTENSIU de Tècnica Vocal Base?

  • Aconseguiràs poder fer veu sense esforç i tensió.

Sovint, sentim que no podem fer allò que ens agradaria amb la nostra veu, ja sigui perquè no trobem el camí o per que no sabem com fer-ho. Com que no sabem com accedir a fer allò que volem, ho fem en base a l’esforç, perquè així és com se’ns ha educat i se’ns ha ensenyat durant anys.  El patró d’esforç o sobreesforç persisteix fins que pot arribar a generar molèsties a l’hora de fer veu.

  • Trobaràs més DISPONIBILITAT I EFICIÈNCIA en la teva veu.

Però i si en comptes de posar l’energia en fer més esforç la posem en buscar altres camins que ens portin a organitzar-nos millor i així poder fer el gest que desitgem d’una forma eficient i sense esforç? Aquesta cerca d’altres camins, ens portarà a una disponibilitat que a part de fer-ho còmode, ens permetrà fer el sons que desitgem i de la manera més eficient possible.

 

  • Establirem els principis per poder-te relacionar amb la teva veu d’una manera sana i respectuosa amb el teu sistema.

Quan parles al sistema amb el seu propi idioma, és quan entén el que li estem proposant d’una forma més sana i més directa. Això és important perquè sempre estarem atenent a les necessitats del cos.

Què dominaràs en aquest curs?

Aquest curs es basarà en la FARINGE.  


Aquesta és la musculatura més gran del sistema vocal i és la que aporta estabilitat i harmònics a la veu, per tant és la que ens farà de suport a l’hora d’emetre un so i la que ens permetrà projectar la veu sense esforç.

Per què la faringe pugui estar disponible, hem de poder aclarir les relacions d’aquesta amb altres estructures prou importants, les quals si no col·laboren o parasiten el moviment, faran que l’acció de la faringe es vegi afectada.  Per tant, passarà per investigar la relació de la faringe amb estructures com els plecs vocals, la llengua, la mandíbula, el coll, l’abdomen. I és que la veu és un sistema global, i és important entendre les relacions que la conformen perquè l’aprenentatge sigui ric i plaent.

SERÀ UN PROCÉS ON TU SERÀS L’ÚNIC PROTAGONISTA

Si, perquè l’aprenentatge només el pots fer tu, al teu ritme, amb les teves motivacions com a motor i com a únic actiu en aquest procés.

 I tu? T’animes a provar-ho?

Elena Ribera

Coach Vocal, Cantant i Logopeda

Des de molt petita he estat en contacte amb el món de la música. Quan vaig rebre la primera classe de cant poc pensava que estava començant un llarg camí de coneixement de la veu. La passió pel cant i la veu em va portar a estudiar Teatre Musical i Logopedia.

Al poc temps vaig començar a rebre sessions de FVT i va ser tal la fascinació pel mètode que vaig entrar al programa de professors. Actualment tinc la sort de combinar la meva activitat de cantant amb la de Vocal Coach.

  • Instagram
  • WhatsApp-Logotipo
foto profes elena copia-min.jpg
bottom of page